Onze praktijk

U bent steeds welkom!

Onze praktijk

De praktijk werd vele jaren geleden gestart door Kristian Samyn. In 2006 studeerde dochter Hadewych af en vervoegde ze meteen de praktijk. In 2010 werd de praktijk uitgebreid en vernieuwd. De huidige ingang is nu via de Wahisstraat 1 ipv de Bruggestraat. Wij proberen zoveel mogelijk klaar te staan voor het opvangen en verzorgen van uw geliefde huisdier. In geval van nood, wacht niet te lang om contact te nemen!

De Parking voor klanten bevindt zich links van de praktijk. Rijd tot voor de poort, dan gaat ze automatisch open.

Informatie

In geval van nood, wacht niet te lang om contact te nemen!                                  Bel 056 51 53 58.

Bij NOODGEVAL na ZATERDAGMIDDAG kunt u ons ook altijd bellen. Indien wijzelf niet beschikbaar zijn kunt u rekenen op een collega in de buurt. Wij geven u het nummer. Het telefoonnummer v d dierenarts van wacht is ook terug te vinden op onze facebookpagina of via www.dierenartsvanwachtleiestreek.be

Uw dierenarts aan huis. Dit kan handig zijn wanneer u geen mogelijkheid hebt om u te verplaatsen. Ook als het een heel karwei is om uw huisdier in een gepaste reisbox te krijgen of bv bij gestresseerde en/of meerdere dieren. Het is best om zoveel mogelijk informatie op voorhand te geven, zodat we al het nodige mee hebben. Opgelet! Als de dierenarts aan huis komt zijn de onderzoeken die we kunnen uitvoeren veel beperkter dan in de praktijkruimte!

Praktijk Menen – Wahisstraat 1: De praktijk is gelegen op de hoek van de Bruggestraat en de Wahisstraat. Indien u via het centrum rijdt en de markt passeert, volg de richting Roeselare. Zo komt u in de Bruggestraat. De praktijk bevindt zich dan aan de eerste verkeerslichten. Indien u langs het station komt, rijd de Wahisstraat in en laat het station links van u liggen. Aan de eerste verkeerslichten bevindt zich de praktijk op uw linkerkant.

Wij verzorgen graag uw hond, kat, fret, konijn, knaagdier, … .

Praktijk Menen